For nu vil jeg altsaa baade røke og drikke og være ute i hele nat, siden dere altsaa har faat mig ut saa.» «Jeg trodde, du hadde foreslaat det.» «Malakitkedjan var utomordentlig vacker, tycker jagsa Ahlin avbrytende. «Mycket billig.» «Jamen malakit er meget billigere i Florens. Denne her koster syvogfør.

HJALMAR. , syntes jeg det var bedst sådan med et ryk, ser du at komme ud af alle gamle forhold og forbindelser. Det var især din far, som råded mig til det; og da han tog sig hjælpsomt af mig GREGERS. Gjorde far? HJALMAR. Ja, du ved da vel det? Hvor skulde jeg ta' penge fra til at lære fotograferingen og til at indrette et atelier og etablere mig? Det koster, det, kan du tro.

Jeg kender ikke prisen sligt noget. HJALMAR. , hvad får han da omtrent? Lad mig høre! GINA. Det er forskelligt; det blir vel omtrent det, han koster os, og en liden lommeskilling. HJALMAR. Det han koster os! Og det har du ikke sagt mig før! GINA. Nej, det kunde jeg da ikke; du var jo glad, fordi du trodde, at han fik altingen af dig.

Han forlangte syv lire, men jeg fik den for fire. Tror De ikke, det var billigHan stillet tingesten paa bordet. Fransiska saa foragtelig paa den: «De koster halvanden paa loppetorvet. Jeg hadde med etpar slike til hver av pikerne hjemme ifjor.» «Manden paastod, den var antikindvendte Helge spagt. «Det gjør de altid naar de ser, folk ikke skjønner sig paa det. Og ikke kan italiensk

Og jeg satte mig og forklared, at jeg igen havde en Artikel, som det var mig magtpåliggende at ind i hans Blad. Jeg havde gjort mig sådan Flid med den, den havde kostet mig megen Anstrængelse. »Jeg skal læse densagde han og tog den. »Anstrængelse koster det Dem vist alt, De skriver; men De er altfor heftig. Når De bare kunde være lidt besindigere! Der er formegen Feber.

Å, lad tilvejrs mig med mine kvad, selv om det koster skænd af mor og søster!" SVANHILD. Nej, tro mit ord, til slig en børneleg er jeg for stor; men De, som fødtes til en åndens dåd, De nøjes med en flugt mod skyens kyster og hænger Deres digtliv i en tråd, som jeg kan slippe når og hvor jeg lyster! Hvad skriver vi idag?